BOTEZ

BOTEZ

CE ESTE BOTEZUL?

Frecvent oamenii au întrebări cu privire la ce este botezul: De ce trebuie să mă botez? Dacă am fost deja botezat când eram mic, ar trebui să o fac acum din nou? Când este cel mai potrivit să fac asta? Ar trebui copiii să fie botezați? Noi credem că Biblia oferă răspunsuri clare la toate aceste întrebări.

Botezul creștin este o declarație publică a mântuirii individului care își manifestă credința în Cristos, identificându-se astfel în mod conștient cu Isus în moartea, îngroparea și învierea Sa. Acest fapt este simbolizat prin actul scufundării și al ieșirii mai apoi din apă. Acesta este un act conștient și voluntar, prin care cel care face acest pas împlinește cuvintele Mântuitorului.

CUVINTELE LUI ISUS

„Toată autoritatea Mi-a fost dată în cer şi pe pământ. Prin urmare, duceţi-vă şi faceţi ucenici din toate neamurile, botezându-i în Numele Tatălui, al Fiului şi al Duhului Sfânt şi învăţându-i să păzească tot ce v-am poruncit!“
Matei 28:19-20

PERSOANE CARE S-AU BOTEZAT

ÎNSCRIE-TE PENTRU BOTEZ

Felicitări pentru curajul tău de a face acest pas pentru a fi botezat. Abia așteptăm să celebrăm împreună cu tine modul în care Dumnezeu a lucrat în viața ta. Completează acest formular pentru a te înscrie la următorul botez care va avea loc în biserica noastră. Cineva te va contacta într-un timp scurt pentru a te ajuta să înțelegi mai bine ce înseamnă acest pas și cum anume îl poți face.

Botez

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.