Predici on Matei

Predici on Matei

Isus Este Emanuel

Din Scriptură aflăm faptul că Dumnezeu nu așteaptă ca noi să gasim o cale de-a ajunge la El, de-urca în vârf. Ci El a găsit calea, legătura dintre noi si El. Iar această cale este Domnul Isus Cristos. Ne rugăm ca și prin mesajul acesta Dumnezeu să îți vorbească iar prin Emanuel să găseși calea și adevărul!

Isus Este Mesia

“Iată, fecioara va rămâne însărcinată, va naște un Fiu și îi vor pune numele Emanuel, care, tradus, înseamnă, “Dumnezeu este cu noi”. (Matei 1:23) Dorim ca în acest sezon de Advent să ne pregătim inimile pentru sărbătoarea nașterii lui Isus! Dumnezeu să îți vorbească și prin acest mesaj!

Iubește-L pe Isus cu toată inima Ta

Modul în care Îl iubim pe Isus va determina cum acționăm în viața de zi cu zi. Duminica aceasta l-am avut împreună cu noi pe Marius Mezin, pastor în Biserica Metanoia din Brăila. Ne rugăm ca și prin mesajul acesta, Dumnezeu să îți vorbească!

Plantarea strategică de biserici

Încheiem seria „Identitate” cu mesajul despre plantarea strategică de biserici. Cine a fost primul plantator de biserică din istorie? Află răspunsul la întrebarea aceasta ascultând mesajul.

Rugăciunea Pasionată

În mesajul din duminica aceasta vorbim despre ce înseamnă rugăciunea pasionată. Rugăciunea este una din valoarile bisericii Radinat pe care vrem să o practicăm nu doar duminica, ci în fiecare zi. Ne rugăm ca Dumnezeu să îți vorbească prin acest mesaj și să te ajute să te rogi tot mai pasionat.