Donații

Donații

DE CE SĂ CONTRIBUI?

Administrarea finanțelor este o zonă foarte importantă a vieții noastre de zi cu zi. Prin dărnicie și contribuția noastră putem întări devotamentul nostru față de Cristos și ne amintim în mod constant că tot ce avem vine de la El. Astfel, demonstrăm că ne încredem în El. Noi suntem motivați să dăruim pentru lucrarea lui Dumnezeu cu credincioșie și bucurie.

CUM SĂ CONTRIBUI?

Apreciem intenția dumneavoastră de a contribui financiar la lucrarea bisericii noastre și vă mulțumim în numele lui Isus Cristos. Suntem convinși că Dumnezeu va răsplăti dărnicia dumneavoastră, așa cum a promis în Luca 6:38. Donațiile sau sponsorizările pot fi făcute fie prin transfer bancar, fie în numerar la una din întâlnirile noastre. Acestea sunt înregistrate în contabilitatea noastră iar donatorul/sponsorul poate primi un act oficial în acest sens.


Beneficiar: ASOCIAȚIA CREȘTINĂ RADIANT TIMIȘOARA
CIF: 40191937   
Conturi la Banca Comercială Română (BCR):
RO06RNCB0255161576980001 (RON)
RO10RNCB0255161576980026 (EUR)
Cod SWIFT: RNCBROBU / Cod BIC: RNCB
Adresă Bancă: Strada Coriolan Brediceanu 10, Timișoara 300011

REDIRECŢIONEAZĂ CEI 3,5%

Un alt mod prin care poți ajuta este să donezi cei 3,5% din impozitul pe venit cu ajutorul formularului 230. Redirecționarea este gratuită, adică nu duce la nici o cheltuială suplimentară pentru persoana care completează acest formular. Acest lucru este posibil până pe data de 25 Mai 2024 de către persoanele fizice care realizează venituri din salarii și asimilate salariilor și/sau venituri din pensii din România.

Declarația se depune anul acesta până la data de 25 Mai

Anul acesta, din motive obiective, formularul 230 se poate depune și în format electronic la Finanțe. Vom face noi aceste demersuri pentru fiecare dintre voi. Tot ce aveți de făcut este să descărcați formularul din linkul de mai jos, să completați datele personale (SECȚIUNEA I), să le semnați (pe pagina 2, în stânga jos, la rubrica Semnătură contribuabil), și să le trimiteți la adresa de email: contact@bisericaradiant.ro