Events

Events

nov. 22, 2023

Rugăciune

Te invităm împreună cu noi, miercuri la rugăciune. O dată pe lună ne dorim împreună cu toate grupurile mici să avem o seară de rugăciune congregațională. Vrem să fie un timp în care atenția noastră să fie înspre Dumnezeu și de aceea împreună vom cânta, Îl vom lăuda, mulțumi, Îi vom aduce cereri și vom mijloci unii pentru alții. Vino și tu, miercuri, ora 18:30 la locația Bisericii Radiant.
nov. 11, 2023

Întâlnirea cu fetele și femeile

Începem întâlnirile cu fetele și femeile!  Motivul întâlnirii noastre este să veghem una asupra alteia trecând prin niște întrebări care să ne ajute să identificăm idoli inimii.  Să veghem unii asupra altora, ca să ne îndemnăm la dragoste și la fapte bune. Evrei 10:24  Vrem, însă, să fie și o oportunitate în care să învățăm să ne ascultăm, să ne încurajăm și să ne provocăm să creștem nu doar individual, ci mai ales împreună, indiferent de sezonul din viață în…
dec. 17, 2023

Pasul 2

Cum arată un ucenic? După ce ai trecut de primul pas, urmează un curs care se parcurge în cadrul unei întâlniri cu scopul de a cunoaște mai în detaliu cum arată un ucenic al lui Isus și care este strategia biblică a bisericii noastre prin care urmărim să facem ucenici centrați pe Evanghelie.
nov. 5, 2023

Pasul 1

Întâlnire viziune – Duminică, 5 noiembrie, ora 12:30 Primul pas pentru a ne cunoaște mai bine constă într-o întâlnire informală cu prezbiterii și o parte din liderii bisericii, pe care o organizăm trimestrial și în care urmărim să prezentăm istoria, doctrina și viziunea Bisericii Radiant. La această întâlnire vom lua și prânzul împreună! Dă click pe ,,Înregistrare” și înscrie-te la întâlnirea de duminică. Te vom contacta pentru mai multe informații.
nov. 4, 2023

Întâlnirea bărbaților

Perspectivele legate de rolul diaconilor sunt foarte diferite printre creștinii evanghelici. Dar ce ne învață Scriptura despre diaconi și despre rolul lor în biserica locală? Unii cred că diaconii sunt un fel de comitet de administrare, iar alții că sunt doar echipa care asigură curățenia în clădirea bisericii. Strauch spune că scopul lui în scrierea acestei cărți este să îi încurajeze pe prietenii lui diaconi și pe colegii lor lideri de biserici să gândească mai critic despre ce gândesc și…