Events

Events

ian. 23, 2022

Gândește și întreabă, meditează și trăiește

Am dat startul serilor „Gândește și întreabă, meditează și trăiește.” În a treia duminică a fiecărei luni vom avea câte o întâlnire cu temă specifică. Tema serii va fi abordată printr-o prelegere, urmată de o sesiune de întrebări și un timp de meditare.  Duminica aceasta vom vorbi despre Planuri. Cum evaluez și planific viața.Pregătește-ți întrebările și vino împreună cu noi la ora 18:00, la Biserica Radiant Timișoara!
dec. 26, 2021

Crăciunul la Radiant (2)

Crăciunul în familia Radiant În cea dea doua zi de sărbătoare am dori să luăm masa împreună în sala de închinare.Pentru o bună organizare și pentru a estima spațiul disponibil, vă rugăm să vă înscrieți cei care veți participa. Cei care vin sunt rugați să aducă un platou sărat ca fel principal și puțin desert.Vom pune toate la comun și ne vom servi din diversitatea binecuvântărilor culinare a comunității. Pentru simplitatea organizării vă rugăm folosiți pe cât posibil platouri de…
sept. 19, 2021

Aniversare

Celebrăm doi ani de la deschiderea bisericii Radiant. „Căci despărțiți de Mine nu puteți face nimic.” Ioan 15:5b
dec. 19, 2021

Pasul 2

Cum arată un ucenic? După ce ai trecut de primul pas, urmează un curs care se parcurge în cadrul unei întâlniri cu scopul de a cunoaște mai în detaliu cum arată un ucenic al lui Isus și care este strategia biblică a bisericii noastre prin care urmărim să facem ucenici centrați pe Evanghelie.
dec. 12, 2021

Pasul 1

Întâlnire viziune – Duminică, 12 Decembrie 2021 Primul pas pentru a ne cunoaște mai bine constă într-o întâlnire informală cu prezbiterii și o parte din liderii bisericii, pe care o organizăm trimestrial și în care urmărim să prezentăm istoria, doctrina și viziunea Bisericii Radiant. La această întâlnire vom lua și prânzul împreună! Dă click pe ,,Înregistrare” și înscrie-te la întâlnirea de duminică. Te vom contacta pentru mai multe informații.