Preaload Image

Grupul de inițiativă este format din oameni care au înțeles chemarea lui Dumnezeu pentru a pune bazele unei noi biserici, de dragul chemării lui Isus Cristos.

Membrii grupului de inițiativă sunt acei oameni care duc greul începutului unei lucrări ce va binecuvânta pe mulți.

Toți cei care vor să fie parte a grupului de inițiativă Radiant Timișoara, trebuie să țină cont de câteva principii importante:

1. Din orice mediu ai veni, pentru noi e foarte important să reușești să faci o tranziție sănătoasă.

2. Vino înarmat cu pasiune pentru rugăciune. Plantarea unei biserici presupune multă luptă spirituală și va fi nevoie să luptăm împreună în rugăciune.

3. Fii pregătit să pui umărul cu bucurie la tot ceea ce presupune zidirea grupului de inițiativă, chiar dacă aceasta va presupune mult sacrificiu personal.

4. Inima ta trebuie să rezoneze cu viziunea grupului nostru. Va fi nevoie să fii de acord cu scopul, cu doctrina și cu valorile pe care le avem.

Așteaptă-te la un nivel ridicat de dedicare și creștere în credință.

Noi suntem mult mai dedicați pentru calitatea ucenicului decât pentru cantitatea ucenicilor. Vei fi provocat să crești spiritual, să slujești și să Îl mărturisești pe Isus în mod activ, în vederea zidirii Bisericii Sale. În timp ce ne pregătim pentru deschiderea oficială a bisericii, ne vom întâlni săptămânal pentru a cunoaște mai bine inima lui Dumnezeu cu privire la biserica locală, să cunoaștem viziunea viitoarei biserici și să legăm relații sănătoase și durabile.

Abia așteptăm să te cunoaștem! E nevoie doar să completezi formularul de mai jos, iar în cel mai scurt timp, cineva te va contacta pentru mai multe detalii.

Asigură-te că ne urmărești pe Facebook. Acolo vom anunța mereu zilele în care vom face prezentări de viziune, unde te vom aștepta să împărtășim mai multe detalii legate de plantarea bisericii Radiant Timișoara.

Alătură-te grupului de inițiativă!

Sari la bara de unelte