Următorii pași

Următorii pași

Viaţa Bisericii Radiant trece dincolo de un serviciu de închinare Duminică dimineaţă. Este despre a ne sluji unii pe alţii, familiile noastre, prietenii şi comunităţile din care provenim. Sunt atât de multe lucruri care se petrec aici. Vrem să ne asigurăm că le poţi cunoaște într-un mod cât mai simplu şi practic. 

Acum este momentul cel mai potrivit ca să faci următorii paşi.

Primul pas pentru a ne cunoaște mai bine constă într-o întâlnire informală cu prezbiterii și o parte din membrii, pe care o organizăm trimestrial și în care urmărim să prezentăm istoria, doctrina și viziunea Bisericii Radiant.
Va fi un context în care servim o cafea și în care se pot pune întrebări de clarificare. Te rugăm să folosești formularul de mai jos pentru a te înscrie la următoarea întâlnire de viziune. Vei primi detalii despre data și locul întâlnirii.

După ce ai trecut de primul pas, urmează un curs care se parcurge în cadrul unei întâlniri cu scopul de a cunoaște mai în detaliu cum arată un ucenic al lui Isus și care este strategia biblică a bisericii noastre prin care urmărim să facem ucenici centrați pe Evanghelie.

După cei ai trecut de pasul 1 și 2, ultimul pas pentru a deveni parte din Biserica Radiant constă într-un interviu cu prezbiterii bisericii. Pentru programarea acestui interviu completează aplicația de membralitate.